Via-Alpina

Hallo,

Welkom bij Via Alpina! Mijn naam is Marc Rompa en ik ben, na vele freelance activiteiten, in 2019 gestart met Via-Alpina.

Vanuit betrokkenheid met het (internationale) werkveld van de Lichamelijke Opvoeding, outdoor, klim-, berg- en skisport bied ik opleidingen, trainingen en avonturen aan voor professionele en ambitieuze (berg)sporters.

Hierbij mag ik gebruik maken van mijn jarenlange ervaring als docent LO en opleider in het onderwijs en mijn werkzaamheden als opleidingsdocent bij Fontys Sporthogeschool (ALO & Sportkunde). De ruime ervaring als alpinist, gids en opleider in de bergsport hebben geleid tot de introductie van de International Mountain Leader in de Nederlandse bergsport- en reisbranche. Mijn expertise en passie ligt in de brede wereld van sport en bewegen in het algemeen en in de outdoor, klim en bergsport in het bijzonder. 

Met de vele genoten opleidingen, ervaringen & projecten én mijn internationale netwerk ben ik u graag van dienst met het delen van mijn kennis, ervaringen en mooie soms onbekende plekken in de bergen.

Uitgangspunt is daarbij kwaliteit, een persoonlijke benadering in een kleine setting.

Heeft u belangstelling en/of interesse in een van mijn diensten dan kom ik graag met u in contact om de mogelijkheden met elkaar verder te verkennen!